”Fidde” tar över

Så blev det offentligt tidigt på morgonen idag, det som ”Fidde” yppat bara i de allra innersta VTS-kretsarna. VTS-aren har ju varit ett stekhett namn, sedan Robins brytning med Pistolesi kungjordes i början av veckan, och nu tar han alltså vid.
Sällan har väl ett tränarval mottagits så översvallande positivt, som fallet är med ”Fiddes” nya engagemang. Det är idel positiva tongångar i artiklar och kommentarer, så långt jag har hunnit följa det på webben. Björn Borg, den allra störste, intervjuas t ex i Expressen och uttrycker sig bl a så här:

– Jag kan inte se ett tränarnamn i världen som skulle passa Robin bättre. Inte ett enda.

Högre än så kan väl knappast betyget bli. ”Fidde” har en tuff men mycket intressant uppgift framför sig. Jag är övertygad om, att han kommer att lyckas väl med den.
Inom VTS är vi stolta över att ha en kapacitet som ”Fidde” i våra led, därtill fostrad i VTS-myllan i Strandbjörket och i Strandbjörkshallen sedan barnsben. Självklart kommer vi att känna av hans frånvaro, som dessbättre inte blir total, i många sammanhang.
”Fidde” har hitintills under året jobbat långt utöver sin halvtidstjänst och gjort det mycket bra. Han har alltså en hel del ”komptid” att gå på och kommer givetvis – med det stora VTS-hjärta han har – att fullfölja allt som är påbörjat. Att han följer skeendet på hemmaplan från den nya positionen ute i tennisvärlden är överflödigt att påpeka.
Från VTS vill vi varmt gratulera ”Fidde” till det nya uppdraget och önska honom all lycka.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: