Bra jobbat, Karolina

Kanske var det klädsam blygsamhet från vaktmästare Karolina  som gjorde att hon inte nämnde att hon hade haft en pratstund med Radio Kronobergs ”Peje” Johansson tidigt igår morgon. En annan förklaring kan vara, att morgonen var ovanligt stressig på grund av en krånglande kortautomat.
Att Karolina framträtt i ”Pejes” Morgon i P4 fick jag berättat av Håkan Stenman på eftermiddagen. Omdömesgille Håkan berömde ”Karro” för att ha fört sig mycket väl och gjort fin PR för vår verksamhet. Efter att ha lyssnat av inslaget på webben är det bara att instämma.
Den genuine tennisvännen ”Peje” gjorde självklart en ordentlig anhalt i Strandbjörket på sin vandring runt Växjösjön, som var dagens tema i Morgon i P4. Lyssna gärna igenom inslaget och stå ut med att väderrapport och lite annat är inblandat på traditionellt P4-vis.
Visst fångar han vårt fantastiska Strandbjörket  liksom den av kommunen ständigt förbättrade totalmiljön runt Växjösjön på ett förträffligt sätt den gode ”Peje”. Att vi har vår utomhusverksamhet vid stranden av denna pärla, är ett oskattbart privilegium.
Bilden på Karolina har jag tagit mig friheten att kopiera från ett bildspel från vandringen runt sjön på Radio Kronobergs hemsida.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: