Sponsorvård

Sällan har man mött en sådan total glädje, som fallet var bland dem som hade tillfälle att delta i den numera traditionella sponsorkvällen i ”Fidde” Rosengrens regi.
Upplägget var detsamma som i fjol, d v s dubbeltävling för dem som ville eller tränarledd verksamhet med Bernth Martinsson eller att bara dyka upp på det efterföljande käket och minglet.
Allt formade sig till stor succé med ”Fiddes” suveräna taktpinne från inbjudan till sista kaffepåtåren eller vinslatten.
Käket, som var utsökt, kom den här gången från Evedals Värdshus. Krögaren ”Tobbe” stod också för förstapriset i dubbeltävlingen och som gick till Claes Hovhammar. Jodå, det var bara en vinnare fastän det var dubbel, nämligen den som samlat bästa gameskillnaden i de fem spelomgångarna med skiftande partners.
Tack till Pernilla Qvarfordt och Mia Åstrand, som stod för markservicen. Pernilla hann dessutom med att fotografera. Pernilla är bl a mamma till bilden ovan.
Tack också till Smp:s Sven Elofsson, som dök upp och uppmärksammade evenemanget på vimmelplats i dagens tidning.
Det snackas mycket om vikten av sponsorvård i dagens idrott. Företagare med tennishjärta är förstås tennisens bästa sponsorer. De vi inom tennisen kan bäst är ju just tennis. När vi i VTS dessutom har ”Fidde” som organisatör av en kväll som denna, handlar det om sponsorvård av bästa märke.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: