Avtackningar

Avtackningar efter lång och trogen tjänst är inte särskilt frekventa i Växjö TS. Igår var det emellertid dags att säga tack till Bernth Martinsson, som med ålderns rätt – nästan – fattat beslut att dra sig tillbaka.
Bernth har, även om han inte började med tennis som junior, ett mycket långt och innehållsrikt förflutet inom Växjötennisen, både som spelare och ledare. Den senaste 10-årsperioden har han verkat som anställd tränare och i den roller alltmer blivit profilerad inom vuxentennisens olika delar.
Genom sitt sätt att vara – med osviklig entusiasm och helhjärtat engagemang som främsta karakteristika – har Bernth gjort sig synnerligen omtyckt på vuxenkurserna, i frukosttennisen, på lunchtennisen och som privattränare. Den höga status, som dessa verksamheter har, bär i högsta grad Bernths signum.
En, som klart delar denna uppfattning är Tennisklåpar´n Roger Nydahl. Tennisklåpar´n oroar sig för tiden efter Bernth. Visst kommer vi att sakna dig, ”Berra”, men som du vet är ingen oersättlig. Succesionen kommer att ordna sig.
Vi är däremot mycket tacksamma för att du heligt och dyrt försäkrat att du inte kommer att bryta banden med klubben; motsatsen hade för övrigt varit omöjlig att föreställa sig. 11-kaffet blir ensamt utan dig!
– – – – – – – – – – – – –
Inte bara Bernth lämnar oss. Marianne Edstrand med ett väsentligt kortare förflutet i vår verksamhet tog också farväl, som nybliven pensionär, vid månadsskiftet. Vi tackar Marianne för ett gott jobb i cafeterian och receptionen och önskar henne många goda år som pensionär.
Marianne har redan ersatts av Mirna Maatouk, en ungdom som sänker den genomsnittliga personalåldern radikalt. Vi hälsar Mirna varmt välkommen i VTS-verksamheten.

Annonser

2 Responses to Avtackningar

  1. Alexander Lipczynski skriver:

    Berra är redan saknad!

  2. Jonna Eriksson skriver:

    Bernth sluta? Det trodde jag aldrig! Men någon gång måste ju saker ändra sig…får passa på att tacka för en fantastisk träning med mycket pepp och allvar även till oss som kan se oss i månen efter en elitsatsning, men bara njuter av att spela! Vi är många som kommer att sakna dig, Bernth.

    /Jonna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: