Det skall böjas i tid…

Nioåringarna Adam Heinonen t h på bilden och Viljam Hansson är ju redan väletablerade i VTS-verksamheten. I helgen presenterade de sig för en bredare publik på två håll i Småland, nåja Adam har sin ringa ålder till trots redan bekantat sig med många externa hallar och utebanor.
Viljam blev dubbel klassvinnare i Skyttemosse Knatte Cup i Vetlanda och Adam spelade hem 10-årsklassen i Tabergsdalens anrika försommartävling.
Förra helgen gladde Viljam stort i Strandbjörksspelen. Adam blev tyvärr sjuk och tvingades lämna wo på finaldagen, men Viljam höll VTS-fanan högt och spelade på ett mycket löftesrikt sätt hem 10-årsklassen. I Vetlandatävlingen vann unge Viljam både den egna 9-årsavdelningen och tog även hem segerbucklan bland 11-åringarna.
Adam finalvann i den lite tuffare Norrahammartävlingen mot ett år äldre Allen Botic Värnamo, samme Allen som Viljam semifinalbesegrade i Strandbjörket.
Adam och Viljam är två ovanligt bollbegåvade 9-åringar. De har goda möjligheter att lyckas väl inom tennisen, men vägen är lång och kommer säkert bitvis att vara krokig. Våra VTS-tränare är beredda att leda dem, liksom alla andra i vår juniorverksamhet, efter bästa förmåga och på ett sansat sätt.
– – – – – – – – – – –
Bilden är tagen av Pernilla Qvarfordt på ett löppass i samband med Majlägret i våras.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: