Vi kan vara stolta

En gemytlig glass- och jordgubbar-avslutning för tennisskolans tränargäng satte punkt för två högintensiva utbildningsmånader på banorna i Strandbjörket.
Majtennisen, som är en fortsättning på tennisskolan inomhus, har följts av två gånger två tennisskoleveckor. Upplägget med den tydliga tungdpunkten på tidig utomhussäsong är en följd av att vi på grund av det förestående JSM-et inte kan ha tennisskola i augusti.
Erfarenheterna av årets modell är  övervägande positiva. Mycket talar för att, även utan JSM-hinder, fortsätta med samma upplägg som i år, eventuellt med viss modifiering.
Calle  och ”Tobbe” har gjort ett jättejobb i sommarens tennisskola samtidigt som de varit bästa tänkbara föredömen för sina unga och mindre erfarna kolleger.  ”Ludde”, Markus, Johan och den pigga tjejtrion Sara, Ellinor och Ida – besättningen i tennisskola 2 – har överraskat stort. Killarna besitter numera bred erfarenhet. Tjejerna, som glädjande nog också har varit flitiga med eget spel mellan varven, är vi mycket angelägna att ha med även när innesäsongen startar.
Banorna i Strandbjörket går nu in i en välbehövlig återhämtningsperiod, innan det är dags att ladda för JSM. Ta till vara möjligheterna att spela, ni som är hemma i Växjö!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: