Gediget utbud

Tiden rusar på – alldeles för fort kan man tycka. En ny innesäsong väntar runt hörnet. Det fasta utbudet i den breda VTS-verksamheten ligger klart och anmälan kan göras via hemsidan.
Det är som vanligt en gedigen meny, vi presenterar. Jag vågar påstå, att  det finns något för precis alla kategorier av tennisintresserade, alltifrån småttingar på minitennisnivå via skilda nivåer i vuxentennisen till ärrade veteraner, som inte har något emot att sätta en käpp i hjulet för den unga generationen i Esyluxligan.
Bernth Martinsson har ju lämnat sitt jobb som ansvarig för vuxentennis och lunchtennis. Bernth kommer att efterträdas av Ulrika Bergman, som genom sin naprapati- och massageverksamhet har blivit en välbekant och omtyckt profil i hallen. Ulrika har dessutom en solid tennisbakgrund både som spelare och tränare. Tränarkvalitéerna har hon ju visat i vuxentennisen den senaste säsongen.
Vi hälsar Ulrika varmt välkommen i sitt nya uppdrag, som hon håller på att planera med stor entusiasm. Ulrika kommer också att ta hand om den privatlektionsefterfrågan som finns bland vuxna.
– – – – – – – – – – –
Bokningssystemet är fortfarande ur funktion. Osannolikt att en server ligger nere i tre dygn  i nådens högteknologiska år 2011.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: