Mer än 500

* A-trupp herrar med 7 spelare
* A-trupp damer med 6 spelare
* Tennisgymnasium med 14 spelare
* Tävlingsgrupp med 41 + 10 spelare
* Rekryteringsgrupp med 27 spelare
* Tennisskola med drygt 260 spelare
En intensiv planeringsfas, rörande VTS-verksamheten under den förestående inomhussäsongen, är på väg att gå i mål. En summering av siffrorna i sammanställningen här ovan ger vid handen, att det handlar om runt 370 spelare. Många svettiga timmar med grannlaga överväganden har lagts ner på nivå- och gruppindelningar – naturligtvis – men självklart också på verksamhetens upplägg och inriktning.
Gruppindelningar är ett laddat ämne i dessa dagar. Självfallet finns det gott om synpunkter i ämnet. Den organisation, som nu ligger spikad, är komponerad efter bästa förmåga, efter massor av diskussion och i en objektiv anda. Vi hoppas att alla berörda juniorer och deras föräldrar hyser förtroende för det jobb som är gjort. Våra tränare får inte drabbas av det skräckscenario, som deras fotbollskolleger i Nybro IF utsatts för.
Den organiserade VTS-verksamheten är emellertid inte begränsad till det som redovisats här. Esyluxligan fortsätter t ex med ungefär samma imponerande uppslutning som i fjol. 14 divisioner med 83 spelare är nästan exakt vad det tillgängliga timtalet kan svälja. Att ha tillgång till kvalificerat matchspel på attraktiv kvällstid två dagar i veckan är en exklusiv medlemsförmån i Växjö TS.
Bilden kompletteras av vuxenkurserna på i huvudsak måndagkvällar, attraktiva speltider igen. Ulrika Bergman, som har tagit över huvudansvaret efter Bernth Martinsson, har, med värdefullt stöd från Bernth, gjort ett jättejobb med att bereda plats för så många som möjligt av det 130-talet intressenter, som velat komma med i den populära verksamheten. Det imaginära skohornet har varit ett användbart arbetsredskap.
Välkomna till en ny inomhussäsong i Strandbjörkshallen, ni mer än 500 Växjöbor – ja så många blir det – som är engagerade i den organiserade VTS-verksamheten!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: