Ännu bättre TenTour Online

TenTour Online har blivit ett ovärderligt redskap för inte bara alla tävlingsarrangörer och tävlingspelare utan också för alla dem i Tennissverige, som är intresserade av att ta del av resultat. Den sistnämnda gruppen är för övrigt månghövdad.
Föetaget Primesite här i Växjö, som står bakom siten, har i dagarna presenterat en layoutmässig uppdatering. Jonas Nordgren och ”Micke” Arvidsson har lyckats åstadkomma en klart förbättrad snits och tillgänglighet, som säkerligen kommer att uppskattas av alla besökare.
Pågående tävlingar har lyfts fram till första sidan och besökaren får tydlig information om uppdateringsstatus och har tillgång till enkla knappar för att gå rakt på det man söker. Att Jonas och ”Micke” har gjort sig mödan att leta upp arrangörernas klubblogos, är en detalj som gläder ett sant idrottshjärta.
Inlagda bilder har fått mer framträdande exponering och en tilltalande layout med lättnavigerad överblick. I rutan för respektive tävling syns dessutom om färska bilder har lagts ut.
TenTour Online omfattar idag merparten av alla sanktionerade tävlingar i Sverige. Suveränt för tävlingsarrangörer, suveränt för tävlingsspelare och suveränt för alla om söker resultatinformation…
Nu väntar vi tävlingsarrangörer bara på den uppdatering av själva tävlingsprogrammet TenTour, som skaparen Johan Gunnarsson har ställt i utsikt.

Annonser

One Response to Ännu bättre TenTour Online

  1. Micael Arvidsson skriver:

    Så glada vi är att du uppskattar och kommenterar Tentour Online. Det kommmer mera =)

    En detalj bara, jag heter Arvidsson, inte Andersson i efternamn.

    /Mvh Micke på Tentou Online

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: