Höstjobb i brittsommarväder

Visst kändes det lite märkligt att ha höststädning i Strandbjörket i rena brittsommarvädret. Almanackan visade på 1 oktober samtidigt som termometern pekade på drygt 20 grader.
Det verkar som att vår herre har drabbats av dåligt samvete. Den bedrövliga JSM-månaden augusti och den än värre inledningen av september har han uppenbarligen funnit anledning att kompensera med ett septemberslut i toppklass. Tack för det!
Nåväl, det är ju skönt att t ex kunna plocka ner nät och vindskydd i torrt skick. Övrigt nödvändigt jobb går förstås också mycket smidigare i sommarliknande väder.
Skaran, som mötte upp, var inte jättestor, men ett mycket gott jobb blev utfört under vaktmästare Ingvars ledning. Intressant var att notera den stora andelen sponsorer, som tog sig tid att jobba ideellt för VTS några lördagstimmar. Södrachefen Leif Brodén var på plats liksom Håkan Petersson, i vardagslag skicklig optiker på Synkliniken, och Tuomas Heinonen, som förutom professionen som advokat på Glimstedt ju har minst dubbla VTS-roller. Vi uppskattar såväl er som övriga VTS-ares medverkan!
Det bör tilläggas, att det alltjämt går bra att spela i Strandbjörket. På 3:an och 4:an kommer näten att vara uppe ett tag till, och banorna är i perfekt skick. På den nya minitennisbanan fortsätter succén. Det har varit en fröjd att notera aktivitet på konstgräset varenda dag i veckan.
– – – – – – – – – –
Vårt damlag har två år i rad stupat på mållinjen i sin div. 2-serie. Det var därför extra skönt att notera dagens klara 3-1-vinst i premiären hemma mot LUGI. Victoria Pahlett, Kajsa Rinaldo-Persson och Matilda Heinonen svarade för stabila singelinsatser. Lycka till i fortsättningen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: