Hjälpgumman Växjö TS

Det lyckade JSM-et i augusti, som vi fortfarande minns med stort välbehag, var inte planerat till Växjö från början. Vi ryckte in och tog över, när den tilltänkte arrangören Västerås-Fridnäs TK backade ur.
Nu upprepas historien. Nästa års JSM 18/USM 21 inomhus skulle, precis som i år, gå i Uppsala. När återbudet kom från UTK och efter ett varv med negativt resultat i Gävle vände sig Henrik Odervall – tävlingsansvarig i Svenska Tennisförbundet – åter till VTS. Efter överläggningar med tränare och styrelsefolk bestämde vi oss för att säga ja och därmed lösa Henriks problem.
Det skall sägas, att vi inte på något vis är en hjälpgumma, som bara pliktskyldigast tar på sig uppdraget. Tvärtom, vi ser med stor glädje fram emot att välkomna landets bästa 18- och 21-åringar till Strandbjörkshallen. Vår egen Viktor Odenbrink är ju för övrigt titelförsvarare i 21-årsklassen. Ambitionen är givetvis också att göra ett minst lika bra arrangemang som vi gjorde i SM-et i somras. Tidpunkten blir  9 – 15 februari, d v s i skarven vecka 8 – vecka 9.
– – – – – – – – – – – – – –
Det bjuds för övrigt på rikhaltigt med tävlingsgodis i Strandbjörkshallen under säsongen. 12-13 november är vi värdar för Regionsmästerskapet för 12-, 14- och 16-åringar med många egna löften bland deltagarna. Därefter blir det Elitserie med tre hemmamatcher.
Vidare återupplivas Växjö Open, vår Vintertourtävling som vilade i fjol, nu under namnet Glimstedt Open. Alla med minsta lilla insyn i vår verksamhet förstår, att Tuomas Heinonen har ett betydelsefullt finger med i denna trevliga återkomst. Glimstedt Open spelas 19-22 januari 2012.

Annonser

2 Responses to Hjälpgumman Växjö TS

  1. Fredrik Persson skriver:

    Inga synpunkter på vad som skedde i helgen med Björkman och ”junioren”? Inte har väl detta undgått en hök som Dej Åke?

  2. Henrik Odervall skriver:

    Vi valde att kontakta VTS för Er kompentens som tävlingsarrangör. Inte av något annat skäl…. 🙂
    Henrik Odervall

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: