Fredagsmys


Det glada gänget på bilden fick sig igår till livs en lika trivsam som uppskattad fredagskväll i Strandbjörkshallen. Initiativtagare till det lyckade nyinslaget i vuxentennisen var Ulrika Bergman, som ju i höst har tagit över ansvaret efter Bernth Martinsson.
Aktiviteten var en avslutning på höstens kursverksamhet för dem som kunde/ville/vågade. Ett 30-tal av de cirka 120 som funnits med på måndagarna mötte upp.
På agendan stod som huvudaktivitet dubbelspel på den beprövade modellen korta matcher med partnerbyte. De som inte kände sig mogna för tävling hade annan verksamhet under Ulrikas ledning.
Vem som vann – gamesummering gällde – spelar förstås mindre roll i ett sammanhang som detta. Det behöver emellertid knappast poängteras att Mattias Nydh var nöjd med förstapriset, en privatlektion med Anders Fransson.
Efteråt bjöds på välsmakande buffé i Harry Olsson-rummet, egenhändigt tillagad av Ulrika och Mirna, vår solstråle i receptionen. Stämningen under eftersitsen var på topp i hela församlingen.
Trevligt i sammanhanget var att Bernth, som ju formellt har lämnat sitt uppdrag, fanns med och biträdde i tävlingsadministrationen tillsammans med Anders.
Det skall tilläggas, att Ulrika och alla de övriga tränarna i vuxentennisen har gjort ett mycket uppskattat jobb under hösten. En väl fungerande klubbverksamhet kräver kvalité i alla sina delar.
– – – – – – – – –
Allra mest glädjande och viktigast just nu är att Mirna är tillbaka fullt ut efter sin svåra sjukdom.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: