Jobbig start

Visst hade vi poängförhoppningar i elitseriestarten hemma i Strandbjörkshallen mot Ullevi. Men dessvärre slutade den tuffa fighten med svidande 2-4 i baken.
Våra VTS-lirare fightades emellertid fullt ut och poängen var i själva verket gäckande nära. Viktor var en hårsmån ifrån att hämta upp ett stort underläge i matchtiebreaket mot Jesper Brunström, och om Pontus fått hem setbollen i första set mot Markus Eriksson hade vad som helst kunnat hända i den matchen.
Men det är som bekant ingen mening att gråta över spilld mjölk. Det är bara att gratulera Ullevi till segern och sedan komma igen i den tuffa fortsättningen. Göteborgarna har ett bra lag under kaptenen Klas Ivarssons ledning, ett lag som fightades föredömligt och gjorde ett på alla sätt mycket sympatiskt intryck i Strandbjörkshallen.
Åskådarstödet i hallen var mycket bra. Smp:s Kristian Ferm bad mig uppskatta publiksiffran. Jag drog till med 200 – 250. Tack för att ni kom och välkomna tillbaka, närmast mot Helsingborg på lördag.

Annonser

One Response to Jobbig start

  1. Totte skriver:

    Kul att elitserien är i gång igen, vad tycker du Åke om kvaliten på årets serie? När man såg gårdagens laguppställningar kändes det som 3 och 4 singeln i många lag inte tillhör landets bästa spelare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: