Klarläggande

Calle och jag avsatte i torsdags ett par trevliga förmiddagstimmar tillsammans med Smålandsnytt-reportern Erik Nielsen. Syftet var att följa upp inslaget med ”Fidde” och Janne G, där Erik bl a betecknade Växjö som en slumrande tennismetropol.
Smålandsnytt-reportern menade att ordvalet ”slumrande” var medvetet provocerande och naturligtvis syftade på att det är ett bra tag sedan någon världsstjärna blommade ut i Växjö. Vi förstår givetvis den journalistiska knorren. No big deal!
Resultatet av förmiddagens vedermödor blev det här. Jag tycker att Erik i stort har uppfattat helhetsbilden av allt snack, som förs vid ett tillfälle som detta och som sannerligen inte är enkelt att sila för en utomstående, på ett journalistiskt proffsigt sätt. Det enda, som missades, för att få totalbilden av VTS-upplägget komplett, var juniorkortet.
Som företrädare för Växjö TS vill jag uttrycka vår belåtenhet över att Smålandsnytt ställde utrymme till förfogande och verkligen bemödade sig att – inom loppet av ungefär 3 minuters sändningstid – göra en saklig spegling  av hur vi arbetar i  VTS.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: