Hedersamt, javisst

Hedersamma förluster är förstås – just det – hedersamma. Vårt A-lag har inkasserat två sådana i elitserieöppningen.
I tabellsummeringen finns emellertid inget utrymme för sentimentalitet. Bara kalla siffror gäller. Vårt öde kommer att avgöras i de tre matcher som återstår och sannolikt först i epilogen borta mot Vallda. Poängutdelning i någon av de två hemmamatcherna mot Helsingborg i morgon eller SALK på måndag skulle givetvis stärka laget inför avgörandet.
Coacherna ”Tobbe” och ”Fidde” rapporterar att gänget inte alls är stukat efter 2-4-förlusterna mot Ullevi och KLTK. Tvärtom, många positiva erfarenheter finns att ta med, stridsviljan är intakt och lagsammanhållningen är orubblig.
Om man ser till kvalitén i de båda elitseriepoolerna så här långt, känns det som att jätteskillnad råder. Med de laguppställningar, som mönstrats hittills, skulle VTS bergsäkert vara ett mittenlag i pool B. Näsbypark och Uppsala Studenter har mobliserat mycket klena inledningsformationer. Fair Play, som redan nu framstår som den givna slutvinnaren, släppte t ex 11 (!) games totalt mot Studenterna.
Välkomna till Strandbjörkshallen i morgon mot Helsingborg och på måndag mot SALK. Våra spelare förtjänar alla tennisintresserade Växjöbors uppbackning.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: