God jul och gott nytt år

Scenförändringen är total. För exakt ett år sedan var Strandbjörket, som framgår av bilden, rena julkortsmotivet, och så hade det sett ut i mer än halvannan månad. När detta skrivs råder duggregn och kvicksilvret visar plus 6.
Oavsett väder lackar det mot jul och ett nytt år väntar runt hörnet.Tack för visat intresse, alla ni som under 2011 har besökt denna blogg. Antalet besökare har ökat dramatiskt under året. Jag utgår från – och det märks tydligt i kommentarerna – att det som skrivits har glatt en del, upprört somliga och väckt funderingar hos andra.
Min avsikt är att fortsätta skrivandet under 2012 och min förhoppning är givetvis att såväl gamla som nya läsare finner intresse i att ta del av innehållet. Slutligen en nyårsönskning till er som lämnar kommentarer: tyngden i era inlägg ökar, om ni undertecknar med ert hela namn. Det finns många Jonas, Jocke och Anders för att nämna några.

Annonser

3 Responses to God jul och gott nytt år

 1. Fredrik Tuvesson skriver:

  Tack detsamma Åke! Önske Dig och Växjö TS God Jul & Gott Nytt År!
  Självklart visas mina inlägg med hela mitt namn. Tycker det är en självklarhet. Har inget att dölja, till skillnad från många, eller???

 2. Joakim Sälgeback skriver:

  God Jul önskar Hovmantorps TK

 3. tomtom skriver:

  Hej Ake, som skriver bra aven om jag inte ofta delar hans uppfattning var galler ungdomstraning, o Ni andra blogg lasare.

  Nu ar det sa att det ar praxis over hela varlden att i olika internet forum sa erbjuds mojligheten att skriva , fraga, debattera utan sitt fulla namn. Det finna olika randiga skal or orsaker till det. Och 99 % i internationella internet forum valjer den mojligheten.

  Och pa det sattet, lat INNEHALLET vara vagledande om argumenten ar tunga eller inte, inte vilken vem det ar som skriver o tycker.

  Speciellt den har bloggen som verkar mest ha vaxsjo folk som aktiva, sa blir det latt skvaller och intriger anda, och folk blir radda att skriva vad de egentligen tycker o tanker. Vi har redan sett exempel pa folk som lamna t bloggen av ovanstaende skal.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: