Hemvändare i hallen

Smp-minglaren Sven Elofsson gick till PM och 4 krogar för att hitta hemvändare. Som Sven emellertid mycket riktigt påpekade i texten, har flera av dem han stött på, och många fler, hälsat på också i Strandbjörkshallen.
På juldagen kom t ex tre bröder Jihde, Peter, Niklas och Patrik in och önskade god fortsättning efter att ha avverkat en prestigedubbel med Bernth. Lika glada och trevliga som alltid…
På juldagen syntes också två fotbollslegendarer ute i C-hallen. Thomas Ravelli och tvillingbrodern Andreas,  som ju har tennispåbrå genom mamma Margareta, passade på att svettas bort lite julmat tillsammans med ”Fidde” och William.
När Skinkdubbeln startade igår fanns Johan Sandblom med på deltagarlistan. Johan, som ju tillhörde den fina 74-75-gruppen i VTS, bor sedan ett tiotal år på Manhattan i New York och jobbar inom finansvärlden. Dessvärre blev det en snabb sorti för Johan i ”Skinkan”.
Idag, samtidigt som Lilla Skinkdubbeln startade, dök Oleskogbröderna, Göran och Henrik, upp i hallen. Det handlade om ett träningspass med syster Lena. Tvillingsyster Ylva saknades för att syskonkvartetten skulle vara fulltalig.
Tänk om alla dessa och ytterligare ett stort antal tennismänniskor av skiftande spelkvalité, som rört sig i hallen under helgen men inte funnits med i startfältet, också hade spelat ”Skinkan”. Då hade det varit som i fornstora dar, d v s 150-200 deltagare och en ännu roligare Skinkdubbel.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: