Svensk tennis´ framtid i hallen

Vi har prominent besök i Strandbjörkshallen denna första vecka i nådens år 2012. De två kanske mest intressanta framtidsnamnen i svensk tennis, båda välkända för tennisintresserade Växjöbor, gästar hallen.
Elias Ymer, som ju bl a har vunnit JSM två år i följd i Strandbjörket, har på grund av skada varit borta från tävlingsspel hela hösten. Nu är Västgöten fit for fight och tränar hårt tillsammans med Viktor Odenbrink och Olle Thestrup under ”Fidde” Rosengrens ledning.
Värnamotjejen Ellen Allgurin, som liksom Elias har vunnit SM i Strandbjörket och massor av andra turneringsvinster på Växjömark, förbereder sig för Australian Open i Strandbjörkshallen under ”Tobbe” Thestrups överinseende. På andra sidan nätet har Robin Thour och Teo Ottosson synts.
I VTS tycker vi förstås att det är mycket trevligt, när två så spelstarka, målmedvetna och sympatiska framtidshopp som Elias och Ellen väljer att träna i vår hall. Vi är naturligtvis också stolta över att ur våra led kunna ställa två så högkvalificerade tränare som ”Fidde” och ”Tobbe” till förfogande.

Annonser

3 Responses to Svensk tennis´ framtid i hallen

 1. Anna skriver:

  Jag läste i Nyårsförhoppningar att det på juniorsidan bland tjejerna inte finns något namn som sticker ut. Idag läser jag att Elias och Ellen som är i Växjö på besök är de mest intressanta namnen på juniorsidan. Hur går det ihop ?

  • Åke Magnusson skriver:

   Jag skulle naturligtvis ha nämnt Ellen också. Mina tankar var på de lite yngre tjejerna. Beklagar.

 2. tomtom skriver:

  med tanke pa all kritik mot hardtraning for ungdomar, kan det inte vara vart att ga o intervjua Ellen o Elias hur mycket de idag tranar och tranat sen 12 arsaldern, och garna jamfora med Mot topp 100??

  Da skulle Magnusson o Fidde ”bli chockade”
  For att bli en stjarna i tennis maste man trana som en stjarna. Manga, manga timmar av traning, ofta systematisk, rationell teknikfocus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: