Vi tar upp den kastade handsken

Tennisklåpar´n Roger Nydahl har i sin blogg tagit upp det faktum, att bristen på veterantävlingar i våra trakter är besvärande. I kommentarerna till inlägget efterlyses, förutom nya tävlingar, varianter på det traditionella tävlingsupplägget. Bl a förordas att pröva sprintmodellen.
Inom Växjö TS är vi lyhörda och känner oss kanske lite träffade. Vi har t ex avvecklat veteranklasserna i Strandbjörksspelen på grund av mycket svagt gensvar. Å andra sidan är vi mycket angelägna, att så många vuxna som möjligt är med i Esyluxligan, bl a för att få den så viktiga kontakten över generationsgränserna. Som tack för hjälpen – nåja meningen är förstås att vuxna såväl som unga skall ha god behållning av Esyluxligan – är det på sin plats att göra något exklusivt för veteranerna.
Jag tog upp ämnet på senaste styrelsemötet och fick gehör för att pröva sprintvarianten på veterannivå vid lämpligt tillfälle i vår. Skapelsen blir Babolat Veteran Sprint Cup, som kommer att spelas i Strandbjörkshallen lördagen den 21 april. Vi bjuder in till sex klasser, 35, 45 och 55 på både herr- och damsidan. Detaljer återfinns i inbjudan. Tävlingen kommer att läggas ut på TenTour Online.
Tennisklåpar´n kastade handsken. VTS har tagit upp den. Nu är det upp till alla veteranspelare att ta emot den utsträckta handen. Vi ser självfallet fram emot en trivsam veterandag i Strandbjörkshallen och att vi når betydligt längre ut än inom Kronobergs länsgränser.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: