Vi har inte ändrat oss

Nej, vi i VTS har inte på minsta sätt ändrat uppfattning vad gäller wild cards till juniorer. Däremot är det en rejäl underdrift att säga att ”Fidde” blev förvånad, då han gick in och tittade på lottningen till Tabergsdalens Vintertour. Heligt förbannad ligger närmare sanningen.
Varken någon ansvarig i VTS eller Olle själv hade framfört önskemål om wc. Det måste alltså vara vännerna i Tabergsdalen som agerat i all välmening men väldigt tveksamt ur bestämmelsesynpunkt. För att dela ut wc måste det väl finnas en förfrågan.
Som vi ser det i VTS, är det viktiga för juniorer i sammanhang som Vintertouren att få så många matcher som möjligt. Wild cards innebär, att man berövas matcher.

Annonser

One Response to Vi har inte ändrat oss

  1. Ola H skriver:

    Otroligt att man kan få ett WC utan att ha bett om det? Men å andra sidan säger ju poängen sällan allt men debatten om Svensk Tennis ranking har dött ut? Är alla nöjda? För mig är jämförandet mellan en junior, senior och veteran firtfarande ett gissel. 180 p på P15 är en sak. Säger inget om man är 24 år och kan vara direkt fel om man är 38 år… Säger jag däremot till dig åke att jag håller scr i klass 3 så vet du på en höft hur bra tennnis jag kan lira?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: