En dubbelframgång är också en framgång

Viktor Odenbrink är ende kvarvarande VTS-are i singelspelet i JSM/USM i Strandbjörkshallen. hemmainslaget är emellertid bredare än så i tisdagens semifinalspel. Lite i skymundan spelas ju också om titlar i dubbel.
Viktor, som vann stadigt mot Markus Schultz SALK i kvarten, är framme också i dubbel. I semifinalen möter han kusinen Pontus Kumlin, som bildar par med Oskar Wikberg Danderyd. Extra trevligt för Pontus, som inte fick till det i singelspelet.Viktor möter för övrigt just Wikberg i singelsemifinalen.
Dubbelframgång nummer tre stod Victoria Pahlett för. ”Vickan”, som gör en mycket bra tävling, spelade starkt i par med Emilia Granström GLTK och vann överraskande enkelt mot Arijana Korac/Nastasha Babic TK Hobby. I semin väntar toppseedade Brenda Njuki Fair Play och Susanne Celic Kramfors.
Kvartsfinaldagen  blev lite trist, då både André Göransson Höllviken och Jonathan Mridha SALK tvingades lämna in. André blev magsjuk under natten och kom aldrig till spel. Jonathan tvingades ge upp i första set på grund av armskada. De båda kastade också in handduken i dubbelklassen, där de ingick i seedade par.
Våra blekingska grannar Karlskrona TK är att gratulera. Klubben i ”Pinan” har två semifinalister, Morgan Johansson och Gustav Hansson, i 18-årsklassen och därutöver är Morgan i par med Marcus Månssson i dubbelsemifinal. Båda titlarna kan mycket väl hamna i Blekingeklubben.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: