Ett samtal som värmde

– Rrring…
Det är fredagkväll och strax dags att gå hem. I andra luren, på genuin och omisskännlig skånska, Janne Immonen, den dynamiske klubbchefen i Fair Play TK.
Janne var inte själv på plats under JSM-et i Strandbjörkshallen. Hans ärende var att förmedla de intryck Fair Play-tränaren Kasia Jakowlew rapporterat efter att ha tillbringat en vecka i VTS-högborgen.
Janne framhöll, att hans tränare upplevt en ovanligt välskött tävling och framför allt att hon blivit väl bemött av alla hon kommit i kontakt med under Växjöbesöket. Kan betyget bli bättre?
Janne menade, att det Kasia rapporterat var så äkta och så ovanligt, att han fann anledning att lyfta luren. Fair Playbossens gest är stor och ovanlig. Att någon gör sig besväret att ringa för att strö rosor är mycket mer sällsynt än att få mer eller mindre befogade gnällsamtal. Janne, din uppringning värmde alldeles kollossalt!
Jag vill på detta sätt också förmedla berömmet till alla dem, som jobbade i tävlingsorganisationen, till våra tränare och till hallens personal. Ni är alla delaktiga i superlativerna.
De rutinerade rävarna vet ju hur en slipsten ska dras. Extra glädjande är det sätt, som de unga och mindre erfarna medhjälparna agerade på. Jag tänker i första hand på Pontus Kumlin, Markus Ellström, Johan Thestrup och Michael Beigart, som växte med uppgiften alldeles påtagligt och som i hög grad bidrog till det trevliga bemötande som Kasia från Malmö upplevde.
”Kåcke”, som i vanlig ordning tillbringade mycket tid i hallen och som älskar evenemang av JSM-karaktär, personifierade den goda andan. Hans sätt att umgås med spelare och ledare smittade säkert av på de unga i organisationen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: