Exklusiva medlemsaktiviteter

Inom Växjö TS är vi stolta över våra löpande interna tävlingsaktiviteter, Esyluxligan och Deloittedubbeln, som båda är igång för tillfället. Målgrupp är alla kategorier av spelare, inte minst uppåtgående juniorer.
Igår var det dags för andra omgången i Deloittedubbeln med massor av ”heta” matcher. Unga möter gamla, unga spelar med gamla och damer spelar med herrar. Kort sagt, blandningen är total och spelglädjen är på topp.
Jämnheten överlag i divisionerna illustreras med all önskvärd tydlighet av att 9 av kvällens totalt 20 avverkade matcher slutade oavgjort. Utskåpningar är dessbättre sällsynta.
Snudd på oavgjort var det för övrigt i kvällens verkliga prestigemöte i div. 1 mellan ”De 2 vise männen” (Olle Thestrup och Oliver Nilsson) och ”Canon”, som representerades av Magnus Arvidsson och Calle Pihlblad. Ung mot gammal, alltså. Nåja Calle och Magnus är ju inte lastgamla precis. Det äldre gänget ville mycket och förberedde sig väl med bl a uppvärmning ute på minitennisbanan, men tvingades likväl ge sig med minsta möjliga marginal.
Prestigeladdat var det också i div.2, där ”Emerson” hade toppat med Håkan Stenman och Anders Fransson mot ”Tsonga Friends” med far och son Rosengren, ”Fidde” och William. Mycket växjöitisk tennisadel där alltså. Emerson vann övertygande.
– – – – – – – – – – – –
Inför utesäsongen, som närmar sig med stormsteg, erbjuder vi som vanligt både Esyluxligan och Deloittedubbeln i maj månad. Inbjudan  återfinns via länkarna. Välkomna med anmälningar. Alla kan vara med.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: