Silveravslutning

Calles JSM-rapportering har andats stor optimism även efter Kajsas utmärkta tävling. Fortsättningen har handlat om 12-åringarna, vars löftesrika framfart kröntes med ett dubbelsilver till Kasper Qvarfordt och Simon Sälgfors.
Fastän det blev finalförlust mot den vassa Stockholmsduon Grevelius/Tensing är det tydligt att VTS-arna hänger med mycket väl. Kasper och Simon, som vunnit övertygande på vägen fram, bjöd upp mycket väl i slutronden men tvingades ge sig mot snäppet bättre motståndare. Lite tuffare agerande i vissa lägen är Calles önskan för att det skall bli ännu bättre.
Singelspelet lovar också mycket gott. Allra bäst gick det här för den store lille bolltrollaren Theo Lindahl. Theo vann fyra matcher, den sista kryddad med rena Hitchcockdramatiken, fram till åttondel, där Kalle Josefsson Fair Play blev för svår. VTS-aren vek sig dock först i ett mycket jämnt tredje set.
Kasper och Simon stannade i omgången innan. Kasper pressade blivande semifinalisten Patrik Alvestrand Norrköping ordentligt i andra set, där VTS-aren kom igen fint efter att ha blivit ordentligt utspelad i det första.
Till saken hör att Kaspers deltagande hängde på en skör tråd ända fram  till startdagen på grund av ett skadat lillfinger!
På flicksidan gladde Elin Nilsson med att gå fram till åttondel. Den bollbegåvade VTS-tjejen, som hittills har tävlat tämligen sparsamt, har alla förutsättningar att höja sin spelstyrka rejält genom flitigt tävlande i sommar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: