Ett vinnande koncept

IfSO Tour är en aktivitet, som skapades i dåvarande Stockholms Tennisförbund och med dess synnerligen kreative ledare Anders Heimklo som pappa. Konceptet har släppts till övriga tennissverige och fått mycket god grogrund i Tennis Syd.
VTS stod igår som arrangör för en s k Maxitävling. Det sprudlade av spelglädje i Strandbjörkshallen och massor av erfarenheter i tävlandets svåra konst gjordes under avslappnade former. T-shirts, medaljer, diplom och korv med bröd till alla deltagare utgör förstås en extra inspirationskälla.
Syftet med IfSO Tour är att vara en inkörsport till det ”riktiga” tävlandet. Inom VTS har vi liknande egna aktiviteter i form av bl a Lördagsträff och lovtävlingar. Men IfSO Tour blir lite extra med de nämnda attributen runtomkring och med motståndare från andra klubbar i närområdet.
Maxibollen är o k i detta sammanhang. Den ger givetvis överlag mer spel på bollen men ett mycket annorlunda och utjämnande spel än om vanlig boll används. De bästa spelarna har definitivt ingen favör av att spela med maxiboll.
Tack Anders Heimklo för att hela tennissverige har tillgång till din lysande idé och tack Markus Ellström, Ida Olsson och Olle Thestrup för mycket god hjälp i genomförandet av lördagens IfSO Tour.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: