Upptakt som gick hem

Det var ingen gassande vårsol i helgen men väl – och nog så viktigt – regnfritt och faktiskt bra spelväder för att starta utesäsongen. Upptaktslägret för VTS-juniorerna i tävlings- och rekryteringsgrupperna förflöt helt enligt planerna.
Bortemot 60 förväntansfulla juniorer checkade in i hallen på fredagseftermiddagen. Gänget fick sig till livs en intensiv weekend med mycket spel i Strandbjörket, fysträning, kringaktiviteter, god mat och spännande övernattning i A-hallen. Alla sover säkerligen ovaggade hemma i sin egen säng i natt efter den mångsidiga helgen.
Tränarkvintetten Calle, ”Fidde”, ”Tobbe”, Pontus och ”Ludde” gjorde ett jättejobb. Calle var som vanligt den borne organisatören med förträffligt stöd i planeringen av främst ”Fidde” och ”Tobbe”.
Mia Åstrand hade lagt ner massor av jobb i förberedelsen av den viktiga marktjänsten. Föräldrauppbackningen i genomförandet av alla matpass fungerade perfekt, och de pappor som hade nattjouren i hallen gjorde ett värdefullt jobb.
Ungdomarna skötte sig perfekt både på och utanför banan. Vaktmästare Ingvar gladde sig t ex åt att de till punkt och pricka följde tränarnas direktiv vad gäller de vårkänsliga banorna. Det överlag skonsamma fotarbetet var perfekt för banorna, som klarade sig över förväntan men är i starkt behov av vårvärme.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: