Den frivillige kvalaren

Ett vindpinat och svinkallt Båstad till trots, två glada VTS-resultat inkasserades då kvalet till den andra futuretävlingen för herrar och den första i motsvarigheten på damsidan drog igång. Kajsa Rinaldo-Persson och Viktor Odenbrink gladde på Drivan.
Viktor fortsätter som den frivillige kvalaren. Liksom förra veckan i Karlskrona erbjöds VTS-aren ett wild card, men föredrog åter att tänka långsiktigt och få matcher. Segern över Stefan Milenkovic Näsbypark var kassaskåpssäker. Morgondagens kvalfinal mot Jeffrey Mira-Svensson Vallda har alla förutsättningar att bli högintressant.
Kajsas debut på proffsnivå var respektlös. VTS-tjejen blev nollad i första set av finländskan Ella Leivo, men lät sig på intet sätt nedslås. Kajsa hittade spelet i de svåra förhållandena i inledningen av den andra akten och scenförändringen var sedan total. I kvalfinalen väntar MBTK-talangen Gabriele Bertasiute, som spelar under litauisk flagg. En mycket tuff uppgift!
Hela fyra VTS-are fanns på plan i Båstad. Vi säger välkommen tillbaka till Gabbi Tepic, som har VTS som nygammal klubbadress från och med utesäsongen. Tyvärr blev det tresetsförlust mot Aleksandra Trifunovic Ullevi. Sorti blev det också för Olle Thestrup, som föll klart mot Christoffer Sohlberg Näsbypark. 1-1 mot NPTK alltså.
Ytterligare en VTS-are kunde ses innanför banstängslen på Drivan. Johan Thestrup agerade förtjänstfullt i domarstolen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: