Vilken fight!

Lagen om alltings jävlighet: Precis när det var dags att starta Strandbjörksspelens juniorklasser öppnade sig himlens portar, inte fullt ut men tillräckligt för att omöjliggöra spel på banorna i Strandbjörket resten av dagen. Bara att flytta in alltså.
Dagens match med stort M utspelade sig ute på C2-banan. Adam Heinonen 10 och ett år äldre Lucas Hultman från Värnamo ockuperade banan i mer än tre timmar i 12-årsklassens första omgång. Det handlade om spel på mycket hög nivå för att vara två så unga aktörer.
Båda spelarna visade upp ett imponerande register, hög spelförståelse och intensivt brinnande segervilja. Adam stod som lycklig vinnare i tre stenhårda set. Värnamosonens sätt att ta förlusten talade sitt tydliga språk. Det går knappast att påtagligare leva ut besvikelsen i ett hjärta, som brinner av segervilja.
När väl otröstligheten lagt sig smakade säkert glassen, som pappa bjöd på, extra gott. Lucas´ pappa agerade för övrigt föredömligt efter matchbollen. Även för en förälder kan det ju vara svårt att klara en jobbig motgång.
– – – – – – – – – – – – –
Värnamoklubben har, precis som vi i VTS, en rad lovande småttingar. Samarbete mellan föreningarna borde kunna vara fruktbringande. Jag vet, att Calle är inne på tankar åt detta hållet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: