Tjejer som ångar på

Det har handlat mycket om tjejerna i VTS den gångna veckan. Den trista öppningen i Båstad, där Kajsa Rinaldo-Persson inte kunde göra sig själv rättvisa på grund av fotskada, förbyttes framemot veckoslutet i en rad glädjeämnen.
Det stora utropstecknet är Viktoria Björk, som gjorde braksensation i Silverstone Open i Ljungby. Viktoria är med sin föredömliga inställning och härliga kämpaanda en förebild att se upp till för alla yngre VTS-tjejer. Hennes comeback efter ungefär 5 års uppehåll är en injektion för hela vår verksamhet på tjejsidan.
I Ljungby vann Viktoria först ett tufft kval, där hon betvingade de båda seedade, Natasha Babic TK Hobby och Alice Wenner Helsingborg. Så kom dunderknallen i huvudtävlingens första omgång, där VTS-tjejen slog ut andraseedade Valeria Osadchenko GLTK. Göteborgskan tillhör topp 15 i Sverige.
I andra omgången blev det stopp mot blivande vinnaren Jacqueline Cabaj-Awad TK Hobby, som på kort tid har blivit en riktig VTS-dödare. Eskilstunatjejen slog ju Kajsa i Båstadfinalen och efter vinsten mot Viktoria blev Gabbi Tepic nästa offer i Ljungby, Gabbi som gjorde en mycket bra tävling och gick till semi. VTS-tjejen tvingade dock Jacqueline till tre jämna set.
Vidare kan från den gångna veckan noteras, att VTS-trion Anna Hermann, Viktoria Pahlett och Sofia Karlsson gjorde mycket väl ifrån sig i Skummeslöv. VTS-tjejerna finalspelade i tre olika klasser, dock utan att få med sig någon slutvinst. Kvalitén i Skummeslöv är numera vass, så en finalplats smäller högt.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.