En solskenshistoria

– Jag har ju en hel del att ta igen.
Viktoria Björk förlorade sent i onsdags i kvarten i Glimstedt Open mot blivande vinnaren Donika Bashota, VTS-tjejens andra match för dagen. Dessförinnan hade hon vunnit över seedade Andrea Norlander Båstad.
Torsdag morgon kl 9 stod ”L Hovhammar” bokad på bana 7. Vem dyker upp för att träna med Louise? Jo, Viktoria Björk!
Louise, 14, hade – berättade pappa Claes – sms-at Viktoria sent på onsdagskvällen och frågat om hon ville spela och fått ett ja. Själv passerade jag bana 7 2-3 gånger i förberedesearbetet innan matchstart och kunde konstatera att ett föredömligt träningspass genomfördes med stor behållning för båda oberoende av ålder och spelstyrka.
På eftermiddagen sågs Viktoria åter på banan, nu med Ida Olsson och Ellinor Schön som träningskompisar. Ida och Ellinor är två mycket sympatiska VTS-tjejer som gör ett jättejobb som tränare i tennisskolan men som är sparsmakade när det gäller tävlande. För Viktoria duger de givetvis som träningspartners.
Pratminuset i inledningen är Viktorias svar till ”Kåcke”, när han berömde henne efter passet med Louise. Viktoria har ju till vår stora glädje återvänt till tennisen efter många års uppehåll.
”Kåcke” nämnde också att han mer än en gång under vintern på måndagkvällar kl 21 efter avslutad vuxenträning mött Viktoria på väg in på banan med bollmaskinen som partner. Därmed är väl bilden av Viktoria Björk ganska komplett.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: