Förvandlingsnummer i den högre skolan

Oj, vilken vändning! Olle Thestrup hade kalaslottning i 18-årsklassen i Skummeslöv. Lucky losern Karl Enander SALK väntade i första omgången istället för seedade Erik Johnsson Fair Play.
Att VTS-aren kom undan med blotta förskräckelsen är väl att ta i. Olle tog sig vidare, men gjorde det efter en match, som han nog helst vill glömma. Om det var nerver eller annat, som ställde till med stora problem för VTS-aren må vara osagt.
Idag mot Filip Karlsson Ullevi var det en helt annan Olle på banan. VTS-aren har förlorat mot göteborgaren tidigare i sommar, men den här gången var det inget snack om saken. Olle gjorde en helt igenom gedigen insats med solklart avancemang som resultat.
Kvickfotade Olle gladde bl a med föredömlig fokusering, något som han hade stora problem med igår. Hans servereturer var ofta av högsta klass och sättet att försvara sig med bra längd och bra rull, när Karlsson forcerade, var imponerande. Den slicade forehanden han tog fram i svårt trängda lägen var läcker och effektiv.
I kvarten i morgon väntar mästaren från inomhus-SM i Strandbjörkshallen, Fred Simonsson KLTK. Om Olle förmår konservera allt det som var bra idag, är en mycket intressant onsdag att vänta i idylliska Skummeslöv.
– – – – – – – – – –
Våra tränare gör som vanligt ett utmärkt jobb med en rekordstor VTS-trupp i Båstad och Skummeslöv. Jag är t ex övertygad om att stöttningen från ”Fidde” har betytt mycket för Olle.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: