Vi hänger med

Nej, det är alldeles tydligt, att jag inte ska bli tippare i mitt nästa liv. Profetian igår om att vi är en bit efter de bästa Skåneklubbarna kom glädjande nog rejält på skam i dagens avslutning av sammandragningen i Juniorligan. Eller vad sägs om de här resultaten:
VTS – Fair Play TK 6-3
VTS – IS Göta 7-2
Gänget på Pernilla Qvarfordts bild kom igen på ett strålande sätt efter inledningsförlusten mot Malmö-Bellevue. Visserligen missade vi finalplatsen nästa helg men vinsttrippeln efter MBTK-förlusten innebär en meriterande andraplats i sammandraget.
Vi har alltså anledning att vara stolta över våra unga VTS-are. Alla har fightats efter bästa förmåga. Alla har uppfört sig oklanderligt. Alla har bidragit till att gänget har fungerat väl som lag.
Pontus Kumlin, ”Rasse” Jonasson och Markus Ellström har på ett bra sätt tagit coachansvaret, ett viktigt moment som gäller att ta vara på, när det är lagtävling och coaching är tillåten. Jag tror t ex att ”Rasses” engagerade jobb på bänken var en bidragande orsak till ”Steffie” Thours glädjande vinst i den svåra matchen mot Fair Plays Bianca Boström.
En summering av helgen i Strandbjörket ger vid handen, att alla inblandade – spelare, tränare, föräldrar – är helt eniga om att Juniorligan är en mycket viktig och lyckad komponent i de yngre juniorernas tävlingsutbud.
– – – – – – – – – –
Tack, alla ni VTS-are, som på olika sätt bidrog till att Juniorligahelgen i Strandbjörket inte bara blev en sportslig fullträff. Tag del av de lovord över arrangemanget jag fått motta av många av våra gäster!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: