Det hettar till

De två första omgångarna i Pirres Pokal har varit transportsträcka mer eller mindre. Det var lugna gatan för favoriterna Stockholm och Syd 1 även i andra omgången, låt vara att Stockholm tappade en individuell match mot Väst. Syd tappade bara 14 games mot Mitt.
Tredje omgångens dubbelmatcher spelades enligt coachernas önskemål på lördagskvällen, och då hettade det till. I  båda de gruppavgörande matcherna står det lite överraskande 1-1 inför söndagens singelspel.
Stockholm tappade överraskande förstadubbeln mot Öst och samma öde rönte Syd 1 mot Göteborg. Östcoachen Fredrik Hörnells gamblingdrag att sätta sin bäste spelare, Karl Friberg, i andradubbeln var för övrigt nära att ge full utdelning.
I båda överraskningsdubblarna handlade det om att motivation och vilja ofta slår klass. Europamästaren Mikael Ymer, som i par med Filip Malbasic var skyhög favorit mot ett inte särskilt namnkunnigt men föredömligt kämpande Östpar, agerade t ex påfallande lojt.
Det är alltså bäddat för en intressant avslutningsdag i Strandbjörkshallen. Stockholm och Syd 1 är fortfarande favoriter. Jag tror att utmanarna hade behövt vinst i båda dubblarna, men osvuret är bäst.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: