Inspirerande möten

– Det var positivt…
– Det var konstruktivt…
– Det var givande ur många synvinklar…
Det jag syftar på, är de föräldramöten vi haft i veckan med Tävlings- och Rekryteringsgrupperna. Alldeles för många träffar genom åren av det här slaget  har varit av karaktären envägskommunikation. Så var glädjande nog inte alls fallet den här gången.
En orsak var säkert, att våra tränare bemödat sig att servera ett upplägg, som motiverar publiken/föräldrarna att ta till orda och ventilera sina åsikter. I tävlingsgrupperna har ju föräldrarna naturligt nog en längre erfarenhet. Många mycket vettiga synpunkter ventilerades, och glädjande nog yttrades sig i det närmaste hela församlingen i det livliga meningsutbytet. Mycket stimulerande!
Intrycket var ungefär detsamma i mötet med rekryteringsgruppernas föräldrar. Givetvis blir det i denna avdelning lite mer av karaktären information och faktadelgivning. Vettiga åsikter och relevanta frågor stod även här på kö i Harry Olsson-rummet.
Ett huvudintryck från båda mötena är den positiva ton som genomsyrade kvällarna. Det känns som att de berörda föräldrarna hyser starkt förtroende för det arbete, som våra tränare gör och det upplägg vi har i vår juniorverksamhet. Efter en, som vanligt,  tung planeringsperiod både värmer och inspirerar intrycken från de båda mötena.
Tack, våra ambitiösa tränare och tack, ni föräldrar som bidrog till att göra mötena till konstruktiva milstolpar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: