Esyluxligan – en pärla i vår verksamhet

Femte spelveckan av höstens första omgång i Esyluxligan är genomförd. Som vanligt återstår ett antal hängmatcher men dessbättre snarare färre än det brukar vara.
Inför nästa vecka ”uppsamlingsspel” med påföljande upp- och nedflyttning är det intressant att konstatera följande. Tolv serier innnebär att 22 spelare kommer att röra sig uppåt eller neråt. Innan hängmatcherna är bara fyra av dessa  helt klara.
Slutsatsen blir, att serierna generellt är jämna och därmed högst meningsfulla. Att som tävlingsintresserad VTS-are – oberoende av spelstyrka – ha möjlighet att delta i denna förnämliga spelform och därtill på överlag attraktiv speltid är en förmån, som inte erbjuds i så många andra klubbar. För juniorer i tävlings- och rekryteringsgrupperna är det oslagbart att få möjlighet till regelbunden matchspelsträning och dessutom delvis mot vuxet motstånd.
Ni, som är med i Esyluxligan, förvalta denna exklusivitet på bästa sätt, se till att följa uppgjort spelprogram så långt det är möjligt, ge järnet på banan och ha roligt. Då utvecklas ni också bättre tennisspelare av bara farten…
– – – – – – – –
Det finns utrymme för ytterligare en serie i nästa omgång av Esyluxligan. Om intresse finns måste anmälan göras omgående.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: