Det är redan tradition

– Det här måste bli en tradition…
Förslaget kom från Johan Falkman, då han tackade för sig efter vuxentennisens Trivselkväll. Nåja, det var tredje gången som Ulrika Bergmans initiativ genomfördes. Det finns absolut inga planer på att upphöra, och med tre aktiviteter i rad genomförda får väl traditionen anses vara etablerad.
Upplägget är hellyckat. De som känner sig beredda spelar blixtdubbel med ideliga partnerbyten. Reglerna är enkla. Den som samlat ihop flest games på sina fyra matcher vinner. Inte bara vinnaren honoreras. Fyra presentkort på privatlektioner med vuxentränarna delas ut, två i toppen och två i botten av poängligan.
De, som ännu inte känner sig klara för matchspel, hade en extralektion med Ulrika och ”Rasse” uppe i A-hallen. Oavsett vilket val som gjordes, tycktes alla ha haft en mycket lyckad kväll, vilket underströks med all önskvärd tydlighet vid den följande eftersitsen i Harry Olsson-rummet.
Ulrika och Mirna – vår oslagbara resurs i köket och receptionen – hade gjort allt för att tillfredsställa de mest kräsna gourmémagar. Den här kvällen var det ungerskt som gällde. Deras gulaschgryta med Mirnas specialbröd smakade fantastiskt gott. Alla bara njöt och trivdes.
Jag har med egna ögon sett det engagemang, den omsorg och den höga kompetens Mirna och Ulrika lagt ner i det kulinariska förberedelse- och genomförandearbetet. De ovationer de mottog i Harry Olsson-rummet är högst välförtjänta.
Ni, som var med på fredagskvällen och tyckte det var trevligt, tack för att ni kom och glöm inte att sprida budskapet till dem som inte var med, när det blir vuxenkurs igen till våren. För Trivselkvällen har ju blivit en tradition…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: