Elitserien, here we come

VTSdam1
Målet är uppnått! Tjejerna på bilden och coachen Calle Pihlblad (”Fidde” Rosengren var inte med vid fototillfället) är historiska. För första gången någonsin har damlaget i VTS nått elitseriestatus.
Redan för ett år sedan, då vi efter sju sorger och åtta bedrövelser vann div. 2, satte Calle det givna målet: Elitserien nästa, ett mål som var solklart efter Gabbis glädjande återkomst. Under resans gång har Calle på ett alldeles utmärkt sätt anfört tjejerna och stöttat dem till mer än hundra procent. Att dessutom ha haft ”Fidde” med hela vägen under serien har givetvis inspirerat både Calle och tjejerna alldeles extra.
3-1-vinsten idag mot Åkarp innebär att VTS´ topplacering i tabellen är ointaglig inför slutomgången. Vårt lag kan alltså defileria i epilogen mot ATL Lund. Men tjejerna vill förhoppningsvis mer än så. Det vore extra snyggt att gå igenom serien utan poängtapp.
Grattis till en alldeles utmärkt insats i första hand Gabbi, Kajsa, Victoria men också de övriga lagmedlemmarna Anna och Viktoria. Samma stora grattis går också till seriens i särklass vassaste bänknötare, Calle och ”Fidde”.
Ett stort tack skall vi rikta till Esylux och Magnus Martinelle, som varit lagets sponsor och vars logotype tjejerna burit med den äran.
Låt oss också hoppas att tjejernas framgång inspirerar killarna i herrlaget inför kvalmatchen med Båstad/Göta som högst trolig opponent om två veckor. Ett elitserielag är bra, två är dubbelt så bra.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: