Små marginaler

Man ska inte gråta över spilld mjölk, heter det ju. Men ibland kan det likväl vara svårt att låta bli att fundera kring vad som hade hänt om inte om hade varit.
VTS var ju bara två futtiga bollar i matchtiebreak ifrån att ta elitseriepoäng mot Lidköpings TK i Strandbjörkshallen. Slutfacit i serien blev att Västgötarna hamnade på andra plats och igår klarade en SM-finalbiljett (Grattis!), medan VTS har att inrikta sig på ett ödesmättat kval mot Båstad/Göta.
Om de två poängen vid 8-8 i matchtiebreak gått VTS´ väg, hade vi passerat Höllviken och undsluppit kvalet. För Lidköpings del hade en tappad poäng inte varit särskilt dramatisk.Det hade likväl blivit slutspelsplats i kraft av bättre matchskillnad än trean SALK.
För VTS-arna kan det ju vara stärkande inför kvalet att vara medvetna om, att man var bara två förargliga poäng från att lugga ett av finallagen på poäng. Tröst för tigerhjärta, kanske Men jämnt så det förslår, alltså.
I ärlighetens namn skall sägas att vi haft mycket stolpe in på senare år, i synnerhet i fjol, men även 2010, då vi var nära slutspel. Slumpen har tydligen gjort sitt…
Än en gång, lycka till i kvalet, VTS!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: