Det bästa vi har just nu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En spännande vecka i Strandbjörkshallen är över. ”Fiddes” träningsläger åtföljt av spel i Glimstedt Open var ett utsökt tillfälle att bilda sig en uppfattning om den nivå som svensk tennis befinnner sig idag.
I söndagsförmiddagens semifinaler var det stenhård kamp mellan fyra medlemmar i ”Fidde”-gruppen.Patrik Rosenholm KLTK och Uppsalavinnaren för en vecka sedan Markus Eriksson Ullevi tvingades slita hårt mot Robin Ohlin Söndrum respektive Milos Sekulic SALK i mycket sevärda fighter.
Finalen kom inte upp i riktigt samma nivå, vilket är naturligt efter dels de tuffa semifinalerna och dels den hårda grillning ”Fidde” utsatt grabbarna för i två veckor. Patrik Rosenholm är en högst värdig slutvinnare. Han gör ett mycket målmedvetet intryck och kan förhoppningsvis under ”Fiddes” ledning ta sig in på challengernivå.
Själv har Patrik uttalat en högre målsättning, och det är ju bra. Stockholmaren, som är Sverigeetta just nu, ligger för tillfället mellan 350 och 400 på ATP-rankingen. Han blir 25 i år, så det brådskar en smula…
– – – – – – – – –
Stort tack Advokatfirman Glimstedt och erkannerligen Tuomas Heinonen, på  bilden flankerande finalisterna Rosenholm och Eriksson, för värdefullt sponsorstöd, utan vilket ingen vintertourtävling varit möjlig. Att dessutom sponsorn gör ett helhjärtat tävlingsledarjobb gör ju inte saken sämre.

Annonser

3 Responses to Det bästa vi har just nu

 1. Magnus Quick skriver:

  Tjejerna då?
  Ingen bild. Ingen finaltext.

 2. Magnus Quick skriver:

  På hemsidan kan man kort läsa vem som vann men i din blogg Åke borde du också ta upp damtennisen. Glimstedt Open är ju en jämlik turnering.

  • Åke Magnusson skriver:

   Magnus!
   Fredagens inlägg var starkt damprofilerat och även lördagens handlade till del om damerna, låt vara ur VTS-perspektiv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: