Anmärkningsvärt

SVT:s Sportpanelen hade idag en på stora händelser ovanligt händelsefattig helg och vecka att summera. Vad tog man då upp en måndag som denna?
Jo, nästan hälften av de 15 minuterna ägnades åt en svensk protest, som inte gick igenom, i en skidstafett och åt NHL, som precis har startat en superkomprimerad säsong efter den långa konflikten.
Därefter blev det Lance Armstrong, lite spekulationer inför kommande VM i vita spår, SM-veckan i Falun och amerikansk fotboll som avslutning. Inte ett ord nämndes om att ett av tennisens fyra stora mästerskap pågår för fullt i Melbourne.
Nog går väl Australian Open rejält utanpå förpostfäktningar i NHL och uppladdningstävlingar inför skidmästerskap på längden, utför och med gevär på ryggen. Att den fantastiska söndagsmatchen Djokovic – Wavrinka, som kommer att skrivas in i tennisens historieböcker på mycket framträdande plats, inte bevärdigades en endaste kommentar är minst sagt anmärkningsvärt.

Annonser

One Response to Anmärkningsvärt

  1. Ola H skriver:

    Nu såg jag inte denna version av sportpanelen men det brukar vara en riktigt konservativ gubbpanel kryddad med någon hipp tjej som skall försöka hitta sin vinkel.

    Men istället för att gnälla på ”dom” bör vi inom svensk tennis alla jobba på att ta mer plats. Vi är urusla på att tala om våra egna spelare, framförallt våra elitspelare på seniornivå.

    Vi kan inte begära att svensk media pratar om internationell tennis om vi inte pratar om vår tennis?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: