Ingen sticker ut

Igår: ”Fidde” Rosengren tog ut sitt första Davis Cup-lag med Christian Lindell (540), Markus Eriksson (649)  och Isak Arvidsson (679) som tilltänkta singelspelare.
Idag: Filip Bergevi – Christian Lindell 6-2, 6-2 i Fair Plays Vintertour.
”Fidde” har säkert sina genomtänkta motiv för laguttagningen. Vinst eller förlust borta i Ukraina saknar betydelse i den mödosamma restaureringen av svensk herrtennis. Det man dessvärre tvingas konstatera är, att ingen spelare bland dem, som står till ”Fiddes” förfogande. på något sätt sticker ut.
– – – – – – –
”Sverige kommer alltså till spel mot Ukraina i den andra omgången av Euro/Africa Group I med ett etablerat dubbelpar och tre singeldebutanter. Markus Eriksson var med i truppen mot Belgien när Sverige föll ur World Group i höstas och spelade då en ”död” singel på söndagen. Övriga två har aldrig varit nominerade i ett svenskt Davis Cup-lag tidigare.” (tennis.se)
Märklig definition av debutant! Har man spelat en DC-match har man väl debuterat, oavsett om matchen råkar vara ”levande” eller ”död”.

Annonser

One Response to Ingen sticker ut

  1. mange skriver:

    Undrar om det finns några spelare i andra länder som ligger mellan 600-1000 i världen som får så mycket stöd som de svenska spelarna får just nu. Tycker att Fidde skulle tagit ut Ymer och windahl att spela singlar. De som är uttagna nu är helt enkelt inte värda att spela i DC även om de säkert är lika bra som Ymer och Windahl.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: