Högklassigt

Välskrivet, informativt, initierat…
Lördagens ”Inblick” i Smålandsposten signerat Per Johansson var synnerligen angenäm påskläsning, speciellt för den som har hjärtat i tennisen. Föremålet för den två sidor långa artikeln med rubriken ”Nya tidens kapten” var ”Fidde” Rosengren, hans nya roll som förbundskapten och situationen i svensk herrtennis idag.
Publiceringsdagen var förstås inte vald av en slump. Om en vecka stundar ju David Cup på bortaplan mot Ukraina,  tillika ”Fiddes” debut i kaptensstolen.
Att Per Johansson har gått minutiöst grundligt tillväga råder ingen tvekan om. Smp-journalisten har, med mycket diskret framtoning, synts i Strandbjörkshallen vid åtskilliga tillfällen under våren med början i samband med Glimstedt Open och fram till Wilander on Wheels för ett par veckor sedan. Det har inte bara handlat om djupintervjuer med ”Fidde” utan också bevakning av ”Fiddes” adepter på banan  i samband med deras spel i vår vintertourtävling.
Inget fel på researscharbetet alltså, vilket för övrigt framgår med all önskvärd tydlighet, när man läser artikeln.
Personen ”Fidde” och hans sätt att vara som tennistränare beskrivs på ett lika sakligt som träffsäkert vis. Läsaren får sig till livs en heltäckande bild av en av de mest framgångsrika tränarkarriärerna i svensk tennis.
Lika tydligt får läsaren ta del av ”Fiddes” syn på svensk tennis idag och i framtiden. Den  nye förbundstränarens koncept är mycket enkelt: Hårt arbete och sen ännu mer hårt arbete!
– – – – – –
Artikeln kan inte läsas på smp.se. För er som inte har Smp som husorgan rekommenderas varmt antingen lösnummerköp i en tidningskiosk eller köp på nätet av lördagstidningen i pdf-format.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: