Kajsa gjorde det

kajsaGbgKänslan är alltid lika skön, då det är dags att komplettera galleriet över JSM-vinnare i Strandbjörkshallen. Varje sådan seger är ju en milstolpe i vår stolta historia. Idag är det tillfälle att säga stort grattis till Kajsa Rinaldo-Persson, som gladde storligen på GLTK i Göteborg.
Andraseedade Kajsa inledde tjejernas 16-årsklass minst sagt trevande och tappade överraskande första set mot ett år yngre Västeråstösen Linnéa Björk. Sen gick det av bara farten hela vägen inklusive epilogen mot Fanny Östlund Uppsala.
Fanny har knappast varit någon önskemotståndare för Kajsa på senare tid. Mötet i JSM i Båstad i somras är t ex inget som VTS-tjejen minns med välbehag.
Den här gången var dessbättre all negativ historia bortsopad. Kajsa vann i stor stil med 6-3, 6-3 i en match som var på väg mot utklassning, när VTS-tjejen gick upp till 5-1 i andra. En lätt koncentrationsdipp från Kajsas sida ledde till lite snyggare siffror för Fanny.
Att det senare på dagen blev vinst även i dubbeln spädde förstås på VTS-glädjen ytterligare. Kajsas vinnarpartner var Isabelle Entensa SALK.
Kajsa är nu uppe i tre JSM-titlar och toppar därmed denna statistik i VTS tillsammans med Mats Wilander. Då hör till saken, att inte mindre än fem JSM återstår för Kajsas del inklusive det i Strandbjörket i sommar…
Det kanske allra viktigaste i samband med tävlingen berättade tränare Calle om i telefon. Efter den risiga inledningsmatchen kom Kajsa till VTS-tränaren vädjande om att snarast fixa träningstid! Ett tecken så gott som något på tävlingsmognad och som givetvis effektuerades med största glädje av Calle.
Bilden på en belåtet segerleende Kajsa har levererats av Calle.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: