Spelet har börjat

Det har gått överraskande snabbt, jobbet med att få utomhusbanorna i Strandbjörket klara för spel. Den kalla våren med stadigt runt -10 på nätterna långt in i april har inte förmått hindra, att de första bollarna för året slogs på bana 7 i tisdags.
”Fidde” hade gjort en hovsam förfrågan om möjligheterna att förbereda i Strandbjörket för några av hans spelare inför futuretävlingen i Karlskrona. Denna omständighet var förstås en extra sporre för alla inblandade i det omfattande vältningsjobbet.
Under loppet av den gångna veckan har alla sju banorna blivit klara. Ett stort tack till alla inblandade; Karolina, Åke R, Tommy och inte minst Ingvar. Ingvar njuter ju sedan årsskiftet sitt otium men var inte sen att tacka ja, då vi frågade om hans hjälp. Mycket trevligt återseende tyckte alla inblandade.
Evigt unge Hans Bergeling – 80 vårar om en dryg månad – har helt och hållet på eget initiativ funnits med större delen av veckan. Snacka om känsla för ”meningen med föreningen”…
I sammanhanget skall vi förstås inte glömma Mirna och ”Askan” som stöttade upp med att ta hand om huvuddelen av den ”inre tjänsten”. Mirnas dagliga lunchservering uppskattades högeligen.
Tävlings- och rekryteringsjuniorerna flyttar ut i morgon. Från och med 1 maj är banorna öppna för alla VTS-ares och övrig allmänhets bokning.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: