Nej, det blev som vanligt…

regnSnacka om tvära kast. Den solflödande SEBNG-lördagen förbyttes i en finaldag med regnstart 10 minuter innan de första matcherna skulle gå igång Sen var himlen öppen i stort sett hela dagen med konsekvensen, att rubbet måste genomföras inne i Strandbjörkshallen. Som vanligt när det gäller VTS och utetävlingar alltså…
Resultatmässigt blev det ett snyggt VTS-facit med finalvinst i  fem av de sex ”riktiga” klasserna. Den sedan något år tillagda 9-årsavdelningen spelas förståndigt nog endast på zonnivå.
Den enda kilen i VTS-dominansen slogs in av kalmariten Jacob Danell i 13-årsklassen. Den pudelklokt spelande 12-åringen som – högst originellt – gärna går runt och spelar backhand inside out satte stopp för VTS-hoppen Alex Ottosson i finalen och Alexander Stenman i andra omgången.
Ett stort utropstecken var Oscar Sohl i den förkrossande VTS-dominerade 15-årsklassen. Oscar, som har gått framåt rejält under vintern, levde farligt och släppte set mot Karlskronas Gustav Wogén i öppningen, men sedan gick det av bara farten.
Lycka till i regionsfinalen alla VTS-are, som tagit sig dit genom spel eller genom obegripliga wild cards. Om Kasper Qvarfordt, som var på plats som åskådare hela helgen, och Theo Lindahl istället fått spela, hade det bergis varit VTS i hela segrarlistan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: