Grattis Kajsa och grattis Ljungby

KRPLjungbyVilken tävling hon gjorde, Kajsa Rinaldo-Persson. Segerraden i Ljungbys Sommartour – i år med status som A-tävling – imponerar stort.
Efter att ha stött på och besegrat klubbkompisen Victoria Pahlett för andra gången inom loppet av en vecka radade Kajsa upp tre mycket förnämliga skalper. Donika Bashota Lidköping, fjolårsvinnaren i vår egen Glimstedt Open, Madeleine Saari-Byström USIF och finalopponenten Emilia Granström GLTK föll alla offer för VTS-tjejens tunga artilleri.
Då Viktor Odenbrink just nu går på sparlåga, är vi inte bortskämda med framgångar i Sommartouren, allra minst i tävlingar av den högsta kalibern. Därför kom Kajsas triumf  borta i Sunnerbometropolen särskilt välkommet.
Alldeles extra välkommen är också Ljungbyklubbens satsning på sin tourtävling. För Calle Pihlblad och VTS-tjejerna har det varit helt perfekt att kunna bo hemma, träna/bolla in på hemmaplan och sedan kvista iväg till match bara en dryg halvtimma bort, något som vi uppskattar stort i den kronobergska tennisglesbygden.
Ljungby blev ju dessutom uppmärksammat i Sportspegelns fylliga tennisinslag idag. Det rådande dystra läget på seniorsidan, som speglades i en lång Ljungbyintervju med Patrik Rosenholm, balanserades av förhoppningsfulla bilder från SEB NG-slutspelet i Båstad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: