Alla sätt är bra utom de dåliga

Glimstedt Open , vår Sommartourtävling, har inletts i strålande högsommarväder. Väderprognosen är fortsatt mycket positiv, så fortsättningen och slutet bäddar för njutbara tennisdagar i Strandbjörket.
Andra speldagens kväll bjuder numera traditionellt på Sprintdubbel, ett avslappnat inslag, som har blivit populärt och uppskattat. Men det finns de, som tar högst seriöst på dubbelspelet även på den här nivån. Till den kategorin hör den sympatiske Karlskronakillen Marcus Månsson. Blekingen signade inte in i singel men dök upp till sprintdubbeln tillsammans med Alexander Regnér.
– Hur kommer det sig, att du åker hit bara för att spela sprintdubbel men inte spelar singel, var min nyfikna fråga.
– Jag var i Tyskland och hann inte hem i tid för singeln men tyckte att sprintdubbeln var ett lämpligt tillfälle att få lite samträning i dubbel innan Alexander och jag bildar par i JSM!
Alla sätt är bra utom de dåliga, heter det ju…
– – – – – – –
Dagens bästa VTS-insats stod en förlorare för. ”Steffie” Thour, 15, kvalade in på förmiddagen och skakade sedan i kvällningen betydligt erfarnare Olivia Larsson Ystad ordentligt i huvudtävlingen. ”Steffies” insats var mycket löftesrik.
– – – – – – –
Det fina vädret har lockat en hel del folk runt banorna i Strandbjörket. Extra roligt är det som vanligt att morsa på och växla några ord med veteraner med stort V som Curt Edh och Eje Hansson, båda med mer än åtta sekler på nacken men mycket mycket yngre i sinnet och med ett osvikligt tennisintresse.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: