– Vi gjorde en fuling

Det händer mycket under en JSM-vecka. Fredagen hade en kort spellista, så när himlens portar öppnade sig på sena eftermiddagen, precis när matchbollen slagits in i den sista dubbeln, låste vi grindarna till banorna.
”Askan” hade fått ledigt för att kunna följa Östers ödesmatch mot Syrianska, så jag höll ställningarna inne i hallen till stängningsdags 20:00. När jag låste ytterörren, hörde jag att det var spel på bana 7.
– Vi gjorde en fuling, ursäkta. Kan du öppna grinden?
Han, som frågade, var driftige Good to Great-tränaren Robin Brage, som alltså hade plankat in på banan tillsammans med adepten Mikael Ymer för att få så bra förberedelse som möjligt inför lördagens final. Med den sortens ambition kan man förstås inte bli förbannad över tilltaget.
Strax intill på minitennisbanan var det också aktivitet, fast dit behöver man ju inte planka. Det var de båda småbröderna Ymer som, precis som tidigare under hela veckan, spelade intensivt under pappa Wondwosens överinseende. Att två Ymers i resultatlistorna inom ett antal år blir fyra är ingen djärv gissning.

Annonser

One Response to – Vi gjorde en fuling

  1. Fredrik B skriver:

    Bra inlägg, såväl som initiativ av firma gtg/brage/ymer… men är allt lite #nyfikenvärre på den eventuellt nya familje-medlemmen..? efter Elias, Mikael och Raphael…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: