Spännande lucköppning

I julkalendertider florerar varjehanda teman. Eurosport Tennis har gett sig på den egentligen omöjliga men ändå mycket intresseväckande uppgiften att ranka Sveriges 24 bästa tennisspelare på herrsidan genom tiderna.
De tre sista platserna är klara. Listan bakifrån börjar så här: 24 Peter Lundgren, 23 Kristian Bergström och 22 Nicklas Kulti. Fortsättning följer alltså fram till och med julafton. Att det är Björn Borg, som återstår på dopparedagen är ingen djärv gissning.
En rimlig förmodan är, att minst tre av de återstående platserna i denna intressanta adelakalender beläggs av spelare med klubbadressen Växjö TS. Mats är given på topp3, men var hamnar Jonas och Magnus?  Om Janne platsar in avgörs de närmaste dagarna.
Spännande fortsättning följer!

Annonser

2 Responses to Spännande lucköppning

  1. Ola H skriver:

    Otroligt märklig jury de tillsatt till att börja med och hur man än bedömer blir det fel för ngn känslig varelse. Sannolikt har man glömt de gamla hjältarna, nog borde J-E Lundqvist och Sven Davidsson i alla fall platsa? I alla fall om Janne G får plats?

  2. Jonte skriver:

    Trevlig julkalender, kompetent jury. Kanske Sveriges för närvarande främsta tenniskännare. Söderling borde också platsa på listan, åtminstone på top 10, kanske top 5, men återstår att se. Bergelin 21:a

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: