Noll koll

”I helgen avgörs herrarnas division 1 serier. Trollbäckens TK och Växjö TS har en fot ovanför strecken som ger serieseger och avancemang till elitserien.
Trollbäcken och Växjö leder sin respektive div 1 serie med tre poäng inför helgens två avslutande matcher och har ett bra läge att ta elitserieplatserna.”
Ovanstående står att läsa på tennis.se. Läsaren bibringas slutsatsen, att serieseger ger direktbiljett  till elitserien. Så är ju inte alls fallet. För serievinnarna väntar tufft kval mot 7:an och 8:an i elitserien.
I artikeln står vidare att läsa att
”VTS avslutar mot två lag som slåss för sin existens i division 1 så de kan dock inte ta något för givet.”
I nästa stycke talas om att söndagsmatchen mot Ullevi kanske blir helt avgörande för seriesegern. Ullevi är alltså både seriesegrar- och nedflyttningskandidat. Noll koll, Peter Bengtsson!
För våra högsta seriers status känns sådant här pinsamt. Först var det den förbundsarrangerade resan till Mexico mitt i damernas elitserie. Som om inte detta skulle vara nog, fortsätter man med att desinformera på förbundets egen hemsida.
Seriespelet är värt ett bättre öde.
Annonser

One Response to Noll koll

  1. Ola H skriver:

    Att fela är mänskligt. Tycker det är lika märkligt att klubbarna själva är så enormt dåliga på att nämna sitt seriespel på hemsidorna, jämför man med andra idrotter är vi kassa. VTS har artiklar om damerna men inget om herrarna? Och normalt inget föredöme. Fair Play leder den ligan också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: